Miljoonarahoitus Nuori Yrittäjyydelle – Louise & Göran Ehrnrooth Säätiö mukana

Louise & Göran Ehrnrooth Säätiö on mukana viisivuotisessa, yhteensä 6,25 miljoonan euron, miljoonarahoituksessa Nuori Yrittäjyydelle Suomessa.

Toiminnanjohtaja Virpi Utriainen ja Alexander Ehrnrooth. Kuva: Nuori Yrittäjyys ry.

Nuori Yrittäjyys ry. on voittoatavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on antaa kaikille Suomen lapsille ja nuorille mahdollisuus oppia yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja – taustaan tai asuinpaikkaan katsomatta.

Muiden rahoittajien joukossa on joukko tunnettuja suomalaisia yrittäjiä, muiden muassa Ilkka Paananen, Mikko Kodisoja ja Risto Siilasmaa.

Säätiön hallituksen jäsen Alexander Ehrnrooth kommentoi lehdistötiedotteessa säätiön näkemyksiä Nuoren Yrittäjyyden tavoitteista:

”Uskomme, että yrittäjyys, oli se sitten missä muodossa tahansa, yksityisenä yrittäjänä, osana tiimiä, osana isoakin yritystä tai miksi ei voittoa tavoittelemattoman hyväntekeväisyyden muodossa, on kasvun ja hyvinvoinnin perusta. Ilman uutta ajattelua, riskinottoa, uuden oppimista ja myös epäonnistumisia Suomi tai maailma ei kehity tänään, saati huomista varten. Tänään on parempi hetki kuin koskaan olla yrittäjä. Taloustaitojen perusymmärrys, jota Nuori Yrittäjyys -ohjelmat edistävät, muodostaa perustan tälle ympäri Suomea. Olemme kiitollisia, kun voimme olla mukana tukemassa tätä toimintaa ja ennen kaikkia nuoria yrittäjiä.”

Lisää aiheesta: https://nuoriyrittajyys.fi/2021/haluamme-tyoelamataidot-ja-yrittajyyskasvatuksen-kaikille-suomen-lapsille-ja-nuorille/