Apurahat & avustukset

Louise ja Göran Ehrnrooth Säätiö jakaa apurahoja ja avustuksia pitkäjänteisesti innovaatiivisiin piloottihankkeisiin. Avustusten tulee olla merkityksellisiä sekä säätiölle että apurahansaajalle. Seuraamme aktiivisesti avustuksiamme ja mittaamme hankkeiden tulostuksellisuutta.

Säätiö jakaa apurahoja ja avustuksia kuudella ydinalueellaan: Elinkeinoelämä, Maanviljely & ympäristönsuojelu, Yhteiskunta, Palkinnot ja Kulttuuri.

Louise ja Göran Ehrnrooth Säätiö jakaa vuotuisesti apurahoja noin 1 miljoonan euron edestä.

Ajankohtaiset avustukset

Elinkeinoelämä

Säätiö tukee parhaillaan kahta opiskelijavaihto-ohjelmaa Suomen ja Yhdysvaltojen välillä.

Brittingham Vikings

Scancor

Maanviljely & ympäristö

Säätiö oli ensimmäisten Baltic Sea Action Groupin tukijoiden joukossa ja tukee edelleen yhdistyksen toimintaa. Säätiö tukee myös Luonnon- ja riistanhoitosäätiön luonnonlaidunhanketta ja kestävää maataloutta tuella Biodynaamiselle yhdistykselle.

Baltic Sea Action Group

Luonnon- riistanhoitosäätiön luonnonlaidunhanke

Biodynaaminen yhdistys

Yhteiskunta

Säätiö tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vanhempainnetti -projektia, jakaa Adolf Ehrnroothin muistopalkinnon ja tukee Icea Hearts järjestön toimintaa, jonka tehtävänä on ennaltaehkäistä nuorten syrjäytymistä. Säätiö on myös mukana rahoittamassa globaalia sosiaalisten yrittäjien verkoston Ashokan toiminnan aloittamista Suomessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vanhempainnetti -projekti

Adolf Ehrnroothin muistopalkinto

Ice Hearts

Ashoka Nordic

Palkinnot

Stiftelsen delar ut två betydande pris. Louise och Göran Ehrnrooth Stiftelses Hederspris och Louise och Göran Ehrnrooth Stiftelses Utmärkelsepris.

Kunniapalkinto

Tunnustuspalkinto

Kulttuuri

Säätiö tukee muun muassa Taideyliopiston tutkimuspaviljonkia Helsinki Biennaliin yhteydessä ja on Taideyliopiston uuden, Musiikkitalossa avattavan, avoimen Taidepisteen ainoa rahoittaja . Tämän lisäksi säätiö tukee Vapaata taidekoulua, lastentaidekoulua ART-Ritaa ja Lead Foundationin järjestämää Fiskars Summer Festivalia

Taideyliopiston Taidepiste

Taideyliopiston Tutkimuspaviljonki

Vapaa taidekoulu

ART-Rita

Lead Foundation